Over ons

Avra 

Kwaliteit, Zekerheid en nauwkeurigheid staan hoog in ons vaandel.

AVRA heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in het turn key proces met betrekking tot het aanleggen van glasvezelkabels en aansluitingen. Denk hierbij aan projectmanagement, engineering, civiele werkzaamheden, schouwen, has, montage en onderhoud. De organisatie is sinds 2007 verdeeld over Nederland en Duitsland. Met meerdere vestigingen en een ervaren team, wat bestaat uit gemotiveerd personeel, weet Avra de beste resultaten te leveren. Mede dankzij haar ervaring de afgelopen jaren is Avra uitgegroeid tot een kwalitatieve sterke en betrouwbare marktspeler. De wereld groeit steeds meer naar elkaar toe en wij als organisatie zijn trots dat wij een bijdrage kunnen leveren aan de globalisering.

Kwaliteit, Zekerheid en nauwkeurigheid staan hoog in ons vaandel. In combinatie met Passie voor het werk onderscheidt AVRA zich ten opzichte van vele van onze concurrenten. Wij komen onze beloftes na en staan voor de kwaliteit die we leveren, waardoor onze opdrachtgevers vertrouwen hebben in onze organisatie en werkwijze. Vanzelfsprekend hebben onze medewerkers altijd de juiste diploma’s en certificaten. Door samen met de opdrachtgevers op 1 lijn te zitten weet Avra elk project, waar zij aan begint, succesvol op te leveren.

Onze missie

“De toenemende vraag van de maatschappij naar snel en stabiel internet tackelen met toekomst vaste digitale oplossingen. Het duurzaam aanleggen van glasvezel is hierbij onmisbaar.” 

Onze visie

“Het zo innovatief, duurzaam en effectief mogelijk aanleggen van een glasvezelnetwerk. De wereld voorzien van een consistent en goede internetverbinding.” 

Als wij voor een opdrachtgever aan de slag gaan, draagt onze organisatie er persoonlijk zorg voor dat het werk aan alle afspraken en verwachtingen voldoet. Tevens is Avra een betrouwbare en voorspelbare business partner. Door samen aan een langdurige toekomst te bouwen weten beide partijen wat ertoe doet en kunnen heldere en duidelijke afspraken worden gemaakt en vastgelegd.

Wat ons onderscheidt is de manier waarop projecten in nauwe samenwerking tussen de partijen in de keten gerealiseerd worden en er daadwerkelijk invulling gegeven wordt aan partnership. Aan het idee van ‘samen de uitdaging aan gaan’ en ‘samen verantwoordelijk te zijn voor het eindresultaat’ willen wij graag invulling geven. Aan de hand van persoonlijk aandacht weten wij dit te realiseren. De lange termijn horizon die geschetst word stelt ons in staat om de benodigde investeringen te doen, die kunnen leiden tot verbeteringen en verhoging van de betrouwbaarheid, daar wordt iedereen beter van.