Services

AVRA werkt al meer dan 10 jaar met drie belangrijke aspecten

AVRA heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in het turn key proces met betrekking tot het aanleggen van glasvezelkabels en aansluitingen. Denk hierbij aan projectmanagement, engineering, civiele werkzaamheden, schouwen, has, montage en onderhoud. De organisatie is sinds 2007 verdeeld over Nederland en Duitsland. Met meerdere vestigingen en een ervaren team, wat bestaat uit gemotiveerd personeel, weet Avra de beste resultaten te leveren.

Kwaliteit

Zekerheid

Nauwkeurigheid

AVRA 

Nauwkeurigheid

Duidelijke projectbegeleiding, voortgangscontrole, heldere klachtenprocedure en transparante communicatie. Aan de hand van deze kwaliteiten de opdrachtgever ontzorgen.

AVRA 

Zekerheid

Afspraken zwart op wit, verbouwgarantie voor extra zekerheid, eenduidige werkwijze, kwaliteitscontrole, bouwprijs en bouwperiode volgens afspraak

AVRA 

Kwaliteit

Avra werkt uitsluitend met de juiste diploma’s, aantoonbare ervaringen, uitsluitend vakbekwaam personeel, strenge kwaliteitsbewaking, duurzaam en professioneel materiaal.

Avra 

Wat ons onderscheidt is de manier waarop projecten in nauwe samenwerking tussen de partijen in de keten gerealiseerd worden en er daadwerkelijk invulling gegeven wordt aan partnership.